Karadeniz Derbisi Trabzon'un

Turkcell Süper Lig'in 20. haftasının son maçında Trabzonspor, Çaykur Rizespor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek, uzun süren deplasman fobisini son verdi.Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç maçtan sonra yaptığı açıklamada, Trabzonspor'u aldığı fark

Karadeniz Derbisi Trabzon'un

Turkcell Süper Lig'in 20. haftasının son maçında Trabzonspor, Çaykur Rizespor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek, uzun süren deplasman fobisini son verdi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç maçtan sonra yaptığı açıklamada, Trabzonspor'u aldığı farklı galibiyetten dolayı kutladı. Trabzonspor'un iyi bir takım olduğunu ve ligdeki konumunun kendilerini yanıltmaması gerektiğini futbolcularına maçtan önce söylediğini aktaran Susiç, "Trabzonspor'un patlama yapacağını söylemiştim. Ne yazık ki bu bize rastladı. İlk yarıda lüzumsuz bir gol yedik. Bugün her şey bizim aleyhimize gelişti. Trabzonspor'u tebrik ediyorum" dedi.

Takımı bırakmak gibi bir niyetinin olmadığını vurgulayan Susiç, "Ligden düşeceğiz diye bir korku yaşamıyorum. Oyuncularımla devam etmek istiyorum. Ama eğer yönetim kan değişikliği isterse oturur konuşuruz ve Rizespor için hayırlısı ne ise onu yaparız" diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise futbolda kazanmanın her zaman güzel olduğunu belirterek farklı bir galibiyet almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Yanal, "Sonuç iyiyse her şey pozitif konuşulur. Bizim gücümüz asla bu değil. Trabzonspor'un vizyonu da bugünkü durumunu yansıtmıyor. Bugünkü performansımızı devam ettirmeliyiz" diye konuştu.

Yeşil-mavili futbolcu Suat Usta Çaykur Rizespor'a yakışmayacak bir oyun sergileyerek mağlup olduklarını söyledi. Maçın ilk yarısında şanssız bir gol yediklerini belirten Suat, "Çaykur Rizespor iyi durumda değil ama bunun üstesinden geleceğiz. Taraftarlarımızın bize destek vermesini istiyoruz. Bu takımda oynayan herkes gelip geçicidir ama Çaykur Rizespor kalıcıdır. Onlar da haklı ama bize destek olsunlar. Biz bunun üstesinden geliriz" şeklinde konuştu.

Öte yandan maçın devre arasında Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Kadir Çakır tansiyon düşüklüğü sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Çakır'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor