Karadeniz Bisiklet turunda 2. gün!

Uluslararası 2.2 Karadeniz Bisiklet Turu'nun ikinci etabında birinciliği BRİSA Spor'dan Onur Balkan elde etti.Trabzon'dan başlayan 172 kilometrelik ikinci etap Ordu'da sona erdi. İkinci etabı 05.21.39'luk derecesiyle BRİSA Spor'dan Onur Balkan kazandı.Tor

Karadeniz Bisiklet turunda 2. gün!

Uluslararası 2.2 Karadeniz Bisiklet Turu'nun ikinci etabında birinciliği BRİSA Spor'dan Onur Balkan elde etti.

Trabzon'dan başlayan 172 kilometrelik ikinci etap Ordu'da sona erdi. İkinci etabı 05.21.39'luk derecesiyle BRİSA Spor'dan Onur Balkan kazandı.

Torku Şekerspor'dan İsmail Aksoy 05.21.40'lık derecesiyle ikinciliği elde ederken, BRİSA Spor'dan Kemal Küçükbay ise 05.21.41 ile üçüncü oldu.

Yarışın tamamlanmasının ardından dereceye giren sporculara madalyalarını Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz ile Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Sekreteri Bekir Gezer verdi.

Öte yandan 4 gün sürecek yarışlara Türkiye'nin yanı sıra Gürcistan, Azerbaycan, Bulgaristan, Moldova ve Sırbistan'dan olmak üzere 8 takım katılıyor.

Toplam 4 etaptan oluşan ve Samsun'da sona erecek Uluslararası 2.2 Karadeniz Bisiklet Turu'nda yarın Ordu-Samsun etabı koşulacak.
 
KARADENİZ TRAFİĞİ ZORLADI

Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Sekreteri Bekir Gezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Ancak maalesef Karadeniz'de trafik yoğun olduğu için zaman zaman trafik sorunu yaşıyoruz. İnşallah bundan sonra yapacağımız yarışlarda bu sorunu aşmış olacağız" dedi.

Gezer, yarışlar boyunca kendilerine her konuda destek olan emniyet mensuplarına ve yerel yöneticilere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler