Karadeniz 3 puana kilitlendi

Ligde Pursakarspor'a farklı mağlup olarak hayal kırıklığı yaratan Karadenizspor bir başka Başkent ekibi Bugsaşspor karşısında galibiyet kovalayacak. Eksik oyuncusu bulunmayan Karadenizspor, bugün saat 15.00'da Sahil-2 Sahası'nda oynayacağı müsabakayı kaza

Karadeniz 3 puana kilitlendi

Ligde Pursakarspor'a farklı mağlup olarak hayal kırıklığı yaratan Karadenizspor bir başka Başkent ekibi Bugsaşspor karşısında galibiyet kovalayacak.

 Eksik oyuncusu bulunmayan Karadenizspor, bugün saat 15.00'da Sahil-2 Sahası'nda oynayacağı müsabakayı kazanıp 3 puanı taraftarlarına armağan etmek istiyor.

 Bordo-Beyaz-Mavili ekipte teknik adam Ahmet Özen, ligin her geçen hafta farklı bir boyut kazandığına dikkat çekerek, “Ligin güçlü ekiplerinden Bugsaşspor'u konuk ediyoruz. Ancak hiçbir rakipten çekinmiyoruz. Maça kazanmak için çıkacağız. Kazanıp sahadan mutlu ayrılan taraf biz olcağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler