Kara'dan ilginç paylaşım!

Trabzonspor yönetim kurulu eski üyesi Engin Kara’dan Trabzonspor başkanı Sadri Şener ile ilgili olarak ilginç paylaşım.Trabzonspor yönetim kurulu eski üyesi Engin Kara Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından hesaplardaki usulsüzlükler gerekçe

Kara'dan ilginç paylaşım!

Trabzonspor yönetim kurulu eski üyesi Engin Kara’dan Trabzonspor başkanı Sadri Şener ile ilgili olarak ilginç paylaşım.

Trabzonspor yönetim kurulu eski üyesi Engin Kara Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından hesaplardaki usulsüzlükler gerekçe gösterilerek hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulan Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener ile ilgili olarak Facebook hesabından yaptığı paylaşım ortalığı karıştırdı.

Trabzonspor yönetim kurulu tarafından üç toplantıya üst üste toplantıya katılmadığı gerekçe gösterilerek yönetim kurulu üyeliğinden düşürülen Engin Kara bugün kendi Facebook hesabından “Sadri Şener’in hesaplarını incelettik ama kâğıt üzerinde bir şey yok” yazdı.

Kara’nın kendi Facebook hesabından bu gün yaptığı paylaşım sonrası Sadri Şener’in intikam amaçlı olarak mı mahkemeye verildiği sorusunu akıllara getirdi.

İşte Kara’nın paylaşımı!

kara-sener-1.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor