Karabük'te olay maç! 3 kırmızı 5 gol!..

Spor Toto Süper Lig 13. hafta maçında Kardemir Karabükspor ile Bursaspor karşı karşıya geldi.Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan ve hakem Ali Palabıyık'ın düdük çaldığı karşılaşma 3-2 Karabükspor üstünlüğüyle sonuçlandı.21. dakikada Viola'nın golüyle

Karabük'te olay maç! 3 kırmızı 5 gol!..

Spor Toto Süper Lig 13. hafta maçında Kardemir Karabükspor ile Bursaspor karşı karşıya geldi.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan ve hakem Ali Palabıyık'ın düdük çaldığı karşılaşma 3-2 Karabükspor üstünlüğüyle sonuçlandı.

21. dakikada Viola'nın golüyle öne geçen Karabükspor'a Bursaspor'un cevabı gecikmedi. 29'da Bakambu ve 45. dakikada Fernandao'nun golüyle öne geçen Yeşil-beyazlı ekip, ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarıya baskılı başlayan ev sahibi, 56. dakikada elle oynama sonucu kazanılan penaltıyı Viola'nın gole çevirmesiyle 2-2'lik eşitliği yakaladı. Bu gol sonrasında Bursaspor kalesinde galibiyet golünü arayan Karabükspor, aradığı sayıyı uzatma dakikasında buldu.

Karşılaşmada uzatma dakikaları oynanırken kullanılan serbest vuruşta golü bulan Traore, takımına galibiyeti getirdi. Bu sonucun ardından Karabükspor 14 puana yükseldi, Bursaspor ise 19 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Karabükspor deplasmanda Eskişehirspor'la karşılaşacak, Bursaspor ise Trabzonspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler