Karabük'te gol sesi yok!

Spor Toto Süper Lig 2. hafta maçında Kardemir Karabükspor ile İstanbul Başakşehir kartşı karşıya geldi.Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda oynanan mücadelede gol sesi çıkmadı ve takımlar maçtan birer puanla ayrıldı.İki takımın da kontrollü başladığı mücad

Karabük'te gol sesi yok!

Spor Toto Süper Lig 2. hafta maçında Kardemir Karabükspor ile İstanbul Başakşehir kartşı karşıya geldi.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda oynanan mücadelede gol sesi çıkmadı ve takımlar maçtan birer puanla ayrıldı.

İki takımın da kontrollü başladığı mücadelede ilk yarıda daha atak gözüken taraf ev sahibi Karabükspor oldu. Kırmızı-mavililer buldukları pozisyonlardan yararlanamadı ve maçta eşitlik ilk bölümde bozulmadı.

Maçın ilk 25 dakikasında yediği baskıyı atlatan İstanbul Başakşehir, karşı kalede daha sık gözükmeye başlasa da istediği etkinliği bir türlü yakalayamadı. İlk yarı golsüz geçildi.

İkinci yarıda iki takımın da skoru lehine çevirme isteği ve çabası vardı. Tolunay Kafkas'ın öğrencileri ilk yarının ilk bölümünde olduğu gibi pozsiyonlara girdi ancak beklenen gol gelmedi. Başakşehir'de de yeni transfer Perbet'nin çabaları takımının aradığı ve beklediği golü getirmedi.

İki takımın da baştan sona kontrollü oynadığı karşılaşmadan gol sesi çıkmazken, ligin yeni takımı İstanbul Başakşehirspor, zorlu Karabükspor deplasmanından 1 puan çıkarmış oldu.

Lige Fenerbahçe yenilgisiyle başlayan Karabükspor, alınan bu berbaberlikle ligde ilk puanını alarak 14. sırada kendine yer bulurken, ikinci beraberliğini alan İstanbul Başakşehir 8. sıraya yükseldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler