Karabükspor'da Özkara dönemi

Bank Asya 1. Lig takımlarınrdan Kardemir Karabükspor, teknik direktör Turgut Uçar'ın istifa etmesinin ardından Hüsnü Özkara'yı takımın başına getirdi. Teknik direktör Turgut Uçar'ın ligde alınan kötü sonuçların ardından istifa etmesinin ardından Kardemir

Karabükspor'da Özkara dönemi
Bank Asya 1. Lig takımlarınrdan Kardemir Karabükspor, teknik direktör Turgut Uçar'ın istifa etmesinin ardından Hüsnü Özkara'yı takımın başına getirdi.

Teknik direktör Turgut Uçar'ın ligde alınan kötü sonuçların ardından istifa etmesinin ardından Kardemir Karabükspor, Adanaspor'un eski teknik direktörü Hüsnü Özkara ile anlaştı. Dün akşam kulüpte Hüsnü Özkara bir yıllık sözleşmeye imza attı. Hüsnü Özkara'nın yardımcılıklarına ise Muharrem Aydın, Atilla Uzuncan ve kaleci antrenörü Özerk Tufan getirildi. Uçar'ın istifasının ardından takımı çalıştıran yardımcı antrenör Metin İlhan ise görevine devam edecek.

Kulüp başkanı Feridun Tankut onlarca teknik direktörle görüştüklerini belirterek, "Geniş bir araştırma ve çalışmalarda bulunduk. Bu arada onlarca hoca ile görüştük. Boluspor maçına kadar bir sonuç alamadık. Uzun yıllardır tanıdığımız Hüsnü Özkara ile, son 3 sezondur Kardemir Karabükspor'a teknik direktör getirmek için görüşmelerimiz olmuştu. Kısmet bugüneymiş. Hüsnü hocamız ile sezon sonuna kadar anlaştık. Hocamız, Karabükspor'u tanıyor, bizde onu tanıyor ve hırsını biliyoruz. Kendisi 1991 yılından beri teknik direktörlük yapıyor. Başarısını biliyoruz ve bizde de başarılı olup bu sene hedefimiz olan ilk altıda ligi bitireceğiz" dedi.

Hüsnü Özkara ise Karabükspor'a başarılı olmak için geldiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Karabükspor ve futbolcularını yakından tanıyorum. Bazıları benim talebemdi. Birlik ve beraberlik içinde bu başarıyı yakalayacağız. Taraflarımızdan destek bekliyoruz. Karabükspor, Boluspor maçı ile bir çıkış yakaladı. Buna Rize maçı ile devam edeceğiz"



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor