Karabük kupa için geliyor

Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçında Trabzonspor ile eşleşen Kardemir Karabükspor bugün Trabzon'a hereket etti. Bank Asya 1. Ligde hafta sonu deplasmanda Manisaspor'a 5-1 mağlup olan Kardemir Karabükspor'da 3 haftadır alınan mağlubiyetlerden dolayı mor

Karabük kupa için geliyor

Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçında Trabzonspor ile eşleşen Kardemir Karabükspor bugün Trabzon'a hereket etti.

Bank Asya 1. Ligde hafta sonu deplasmanda Manisaspor'a 5-1 mağlup olan Kardemir Karabükspor'da 3 haftadır alınan mağlubiyetlerden dolayı moraller bozuk. Manisa deplasmanında alınan ağır yenilgi sonrası şehre dönmeyen Kırmızı mavili takım Çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçında karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını İzmir'de yaptı.

Trabzon hazırlığını 2 gün boyunca İzmir'de yaptıklarını söyleyen Karabükspor Genel menajeri Seyit İçgül, "Bizim için zorlu bir karşılaşma olacak. Lig'de Manisaspor'dan aldığımız ağır yenilgi sonrası Trabzon maçı hazırlığını İzmir'de yaptık. 2 gün boyunca ısınma, taktik ve kondisyon çalışması yaptık. Yarın ise Trabzon'da son çalışmamızı yaparak maç saatini bekleyeceğiz" dedi.

Genel Menajer Seyit İçgül, Manisaspor karşısında aldıkları 5-1'lik mağlubiyette çok kötü bir oyun sergilediklerini de ifade ederek, "Karşıyaka deplasmanında oynadımız oyunu Manisa karşısında gösteremedik. İlk yarı gelen gollere kadar her şey ortada gidiyordu. Ondan sonra gelen goller sonrası takım demonize oldu. Sergilediğimiz oyun çok kötüydü. Eğer akıllı bir oyun sergileseydik ve iyi oynasaydık belki bu kadar gol yemezdik" diye belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler