Kara: Sanki savaş çıkacak...

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kara Fenerbahçe maçı öncesi taraftara çağrı yaptı.Engin Kara Haber61.net’e yaptığı açıklamada Trabzonspor taraftarının Türkiye’nin en centilmen taraftarı olduğunu belirterek “Kendi şehrimizde kimse bize psikolojik ba

Kara: Sanki savaş çıkacak...

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kara Fenerbahçe maçı öncesi taraftara çağrı yaptı.

Engin Kara Haber61.net’e yaptığı açıklamada Trabzonspor taraftarının Türkiye’nin en centilmen taraftarı olduğunu belirterek “Kendi şehrimizde kimse bize psikolojik baskı uygulamaya kalkmasın. Büyük Trabzonspor taraftarı Türkiye’nin en centilmen taraftarıdır. Oynayacak olduğumuz Fenerbahçe maçında tabi ki kendi takımını desteklemek için rakip takıma baskı uygulaması normaldir. Ama centilmenlik içinde taraftarımız kendisine yakışanı yapar bundan kimsenin şüphesi olmasın. Öyle bir atmosfer yaratılmaya çalışılıyor ki sanki savaş çıkacakmış gibi. Trabzonspor taraftarı dik duruşunu her zamanki gibi gösterecektir. Kimse merak etmesin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler