Kaptan sana da bu yakışır

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olmasına karşın, ''Trabzonspor ile sözleşmem bitmez'' biçiminde açıklama yapan kaptan Hüseyin'e teşekkür ettiğini söyledi. Hacısalihoğlu, sözleşmeleri biten oyuncular Serkan B

Kaptan sana da bu yakışır

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olmasına karşın, ''Trabzonspor ile sözleşmem bitmez'' biçiminde açıklama yapan kaptan Hüseyin'e teşekkür ettiğini söyledi.

Hacısalihoğlu, sözleşmeleri biten oyuncular Serkan Balcı ve Hüseyin Çimşir ile sezon sonuna doğru görüşeceklerini belirterek, şöyle konuştu:
''Bu konuda herhangi bir sorun olmaz. Hüseyin, bizim kaptanımız. Kaç yıldır Trabzonspor'da oynuyor. Şu anda herhangi bir görüşme olmadı. O da bizim kadar Trabzonsporlu. Bu konuda çok güzel açıklama yaptı. Ben de o açıklamalardan dolayı kendisine teşekkür ettim.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor