Kaptan Onur'dan hakem isyanı!

Trabzonspor'un bugünkü idmanında koşunun ardından 4 grup halinde yarı sahada çift kale maç yaptı.  Onur ile Aykut Demir’in takımları kazananı belirlemek için karşı karşıya geldi. Yarı sahada oynanan çift kale maçı Aykut Demir, Emre Güral, Zeki Yavru, Zeki

Kaptan Onur'dan hakem isyanı!
Trabzonspor'un bugünkü idmanında koşunun ardından 4 grup halinde yarı sahada çift kale maç yaptı. 
 
Onur ile Aykut Demir’in takımları kazananı belirlemek için karşı karşıya geldi. Yarı sahada oynanan çift kale maçı Aykut Demir, Emre Güral, Zeki Yavru, Zeki Ayvaz ve Soner’den oluşan takım kazanıp büyük sevinç yaşadı. Kaleci Onur, maçın bitiminde espriyle karışık hakemlere gönderme yaparken şunları söyledi:
 
"Hakemler çok kötü. Ligde çekiyoruz, burada çekiyoruz. Top 10 metre dışarı çıkıyor, vermiyorsunuz? Ondan sonra Trabzonspor niye Avrupa Ligi’ni garantileyemedi? Ondan sonra Şampiyonlar Ligi’ni kaçırdık. Hakemleri tutamıyoruz ki."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor