Kaptan Onur gönderilecek mi?

Sezonun bitmesine az bir süre kala Trabzonspor’un başarılı kalecisi ve kaptanı Onur Kıvrak hakkında transfer iddiaları kaldığı yerden yeniden devam etmeye başladı. Birçok kez Avrupa’ya gideceği haberleri ortaya atılan Onur’a bu kez  Atletico Madrid’in tal

Kaptan Onur gönderilecek mi?
Sezonun bitmesine az bir süre kala Trabzonspor’un başarılı kalecisi ve kaptanı Onur Kıvrak hakkında transfer iddiaları kaldığı yerden yeniden devam etmeye başladı.
 
Birçok kez Avrupa’ya gideceği haberleri ortaya atılan Onur’a bu kez  Atletico Madrid’in talip olduğu iddia edildi. İspanyol ekibinin Trabzonspor’a 10 Milyon Euro teklif ettiği de iddianın bir diğer boyutu oldu.
 
Bu iddialar üzerine Trabzonsporlu yetkililerden Haber61.net’in edindiği bilgiye göre Onur Kıvrak kesinlikle satılmayacak. Yöneticilerin yaptığı açıklamalarda ise gelen bir teklifin olmadığı vurgulanırken “ Onur’la ilgili kesinlikle öyle bir teklif yok. Zaten Başkanımız da açıkça Onur’u göndermeyeceğini söyledi.  Ekonomik yönümüzü düzeltip , gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir kadro kuracağız ve Onur da bu planın önemli bir parçasıdır.” İfadeleri kullanıldı.
 
Özel Haber: Doğan Alayoğlu / Haber61.net
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor