Kaptan İddialı Konuştu

TFF İkinci Lig 4. Grup'ta mücadele edecek olan Akçaabat Sebatspor'da, kulüp genel kaptanı Ethem Gönen, grubun en güçlü takımı olduklarını savundu.Gönen, lige çok iyi hazırlandıklarını ve yarışmacı bir takım ortaya çıkarttıklarını belirterek, ''Yepyeni bir

Kaptan İddialı Konuştu

TFF İkinci Lig 4. Grup'ta mücadele edecek olan Akçaabat Sebatspor'da, kulüp genel kaptanı Ethem Gönen, grubun en güçlü takımı olduklarını savundu.

Gönen, lige çok iyi hazırlandıklarını ve yarışmacı bir takım ortaya çıkarttıklarını belirterek, ''Yepyeni bir Sebatspor geliyor. Genç, çok koşan ve mücadeleyi seven futbolcuları biraraya getirdik. Çalışmaları takip ediyoruz, hocamız ve futbolcuların gösterdiği özverili çalışmalar bizleri son derece memnun ediyor. Grubun en güçlü takımı biziz. Bu takım çok can yakar, bütün takımlar bizden korksun'' dedi.

Akçaabat Sebatspor'un hiçbir zaman hedefsiz bir takım olmadığını ifade eden Gönen, ''Camia olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece Sebatspor'un başaramayacağı iş yoktur. Bu doğrultuda bizim de ilk hedefimiz geldiğimiz yerlere geri dönmek olacaktır'' diye konuştu.

Transfer görüşmelerinin de sürdüğüne belirten Gönen, Kasımpaşaspor'dan Faruk ile anlaştıklarını, kulübü ile bonservis sorununun çözüldüğü takdirde bu oyuncunun da takıma katılacağını kaydetti.

Bu arada Akçaabat Sebatspor'un 12 Ağustos Pazar günü 17.00'de Samsun'da Samsunspor ile hazırlık maçı yapacağı bildirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor