Kaplan: İki takım da kazanabilirdi

Gençlerbirliği teknik direktörü Kaplan maçın ardından Haber61 TV'ye konuştu

Kaplan: İki takım da kazanabilirdi

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un 2-2 berabere kaldığı Gençlerbirliği'nde teknik direktör Mustafa Kaplan Haber61 TV'ye değerlendirmelerde bulundu.

Kaplan şöyle konuştu:

Maç iki takıma da gitti geldi, iki takım da kazanabilirdi. 1 puan aldık ama buna sevinmiyorum. Trabzonspor'un Sorloth'la kaçırdığı pozisyonlar vardı. Trabzonspor'a başarılar diliyorum. Avrupa'da da başarılar diliyorum, sakat futbolcuları da var onlara da geçmiş olsun diyorum. Ünal Karaman'ı da tebrik ediyorum geçen yıl gerçekten renkli bir takım ortaya koydu.

Ayite çok kaliteli bir futbolcu milli takımdan döndü. Sio, Ayite gibi kaliteli futbolcuların olması bizim için avantaj. Defansta Zargo bizim için kilit isim. İki kaliteli takımın maçı oldu. Ben hakemleri hiç konuşmadım. Penaltı kararı doğruydu. Oyuncularımızla konuşurken de şunu söyledim 10 dakika Trabzonspor'un baskısını atlatırsak istediğimizi alırız diye. Avrupa'da Trabzonspor'a sonsuz başarı diliyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor