Kampa kadar vaktimiz var

“Biz tavsiyeyle oyuncu almıyoruz” diyen Giresunspor Teknik Direktörü Birinci, “Alacağımız futbolcuların hepsi ilk 11 için aday olmalı. Takıma katkı sağlamalı” dedi PARAYI YÖNETİM VERİYOR Giresunspor’un Teknik Direktörü Mehmet Birinci, transferde kamp tari

Kampa kadar vaktimiz var
“Biz tavsiyeyle oyuncu almıyoruz” diyen Giresunspor Teknik Direktörü Birinci, “Alacağımız futbolcuların hepsi ilk 11 için aday olmalı. Takıma katkı sağlamalı” dedi
 
PARAYI YÖNETİM VERİYOR
 
Giresunspor’un Teknik Direktörü Mehmet Birinci, transferde kamp tarihine kadar vakitlerinin olduğunu söyledi. Yönetim kurulunun kadro oluşturma çalışmasına yeniden hız verdiğini kaydeden Birinci; “Bizim işimizin adı takımı çalıştırmak. Parayı yönetim veriyor. Bildiğim şey oyuncuların yüksek ücretler talep etmesi. Teknik kadro olarak buraya transfer yaptırırken takımın mali bütçesini de düşünüyoruz. Bildiğiniz gibi ilk etap çalışmalarını Giresun’da yaptıktan sonra bayram dönüşünde İzmit’e gideceğiz. O tarihe kadar vaktimiz var” ifadelerini kullandı.
 
KAMPA YETİŞMELİ
 
Teknik adam Birinci; “Yeni dönem kadrosunda yer alacak oyuncuların tamamından ilk haftadan itibaren faydalanmak istiyoruz. Bu nedenle futbolcuların kamp dönemine katılmaları çok önemli. 31 Temmuz’a kadar bu konuda çok önemli mesafe kat edeceğimize inanıyoruz. Her gün onlarca menajer arıyor. Herkes futbolcu söylüyor. Oyuncular bizlere anlatılırken inanın çok şaşırıyorum. Yok şöyle iyiymiş, yok böyle iyi. Biz tavsiyeyle oyuncu almıyoruz. Alacağımız futbolcuların hepsi ilk 11 için aday olmalı. Takıma katkı sağlamalı” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler