Kampa alkollü geldiler, kovuldular!

Şili Milli Takımı'nda aralarında Juventus forması giyen Arturo Vidal'in de bulunduğu 5 futbolcu, takımın kampına geç ve alkollü olarak katıldıkları için kadro dışı bırakıldı.Şili Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Claudio Borghi, 2014 Dünya Kupası eleme

Kampa alkollü geldiler, kovuldular!

Şili Milli Takımı'nda aralarında Juventus forması giyen Arturo Vidal'in de bulunduğu 5 futbolcu, takımın kampına geç ve alkollü olarak katıldıkları için kadro dışı bırakıldı.

Şili Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Claudio Borghi, 2014 Dünya Kupası elemelerine hazırlanan takımın kampına geç ve alkollü olarak dönen 5 futbolcunun kadrodan çıkarıldığını açıkladı.

Arjantinli Borghi, basına yaptığı açıklamada, Jorge Valdivia (Palmeiras), Jean Beausejour (Birmingham City), Carlos Carmona (Atalanta), Gonzalo Jara (Brighton and Hove Albion) ve Arturo Vidal'ın (Juventus) kampa hem 45 dakika geç, hem de profesyonel bir futbolcuya yakışmayacak şekilde döndüklerini söyledi.

Borghi, 5 futbolcuyu da kadrodan çıkardığını belirtti.

Şili, 2014 Dünya Kupası elemelerinde yarın deplasmanda Uruguay ile 15 Kasım Salı günü de kendi sahasında Paraguay ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor