Kalecin yok, Fatih nasıl dalga konusu olur?

Trabzonspor'da Mustafa yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı bırakılmasının yankıları sürerken, yeni kadro dışıların da gelebileceği konuşulmaya başlandı.Yapılacak operasyonda ismi geçen oyuncular arasında kaleci Fatih Öztürk'ün de olması Trabzonspor yazarla

Kalecin yok, Fatih nasıl dalga konusu olur?

Trabzonspor'da Mustafa yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı bırakılmasının yankıları sürerken, yeni kadro dışıların da gelebileceği konuşulmaya başlandı.

Yapılacak operasyonda ismi geçen oyuncular arasında kaleci Fatih Öztürk'ün de olması Trabzonspor yazarlarından Olcay Çakır'ı çileden çıkardı.

Çakır sosyal medya üzerinden yazdığı mesajla bu duruma isyan ederken "Herşeyi anlayabilirim de, "TS'de ikinci dalga" adı altında yapılan haberlerde kaleci Fatih isminin geçiyor olmasını anlayamam... Kalecin yok, Fatih dalga konusu... Bu haber doğru olsa komedi, üretim ise ayıp ötesi... Faydası kime?" ifadelerini kullandı.

1-076.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler