Kaleci Tolga onları unutmadı

Trabzonspor kaptanı ve kalecisi Tolga Zengin, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık tarafından Trabzon Yetiştirme Yurdu öğrencilerine verilen yemeğe katıldı.Trabzon’da bir otelde verilen yemekte yetiştirme yurdu öğrencileri ile buluşan To

Kaleci Tolga onları unutmadı

Trabzonspor kaptanı ve kalecisi Tolga Zengin, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık tarafından Trabzon Yetiştirme Yurdu öğrencilerine verilen yemeğe katıldı.
Trabzon’da bir otelde verilen yemekte yetiştirme yurdu öğrencileri ile buluşan Tolga Zengin, böyle bir organizasyonda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programı organize eden Bayan Kızılcık’a teşekkür etti. Tolga, çocuklarla tek tek ilgilenirken, imza dağıttı.

Yemekte konuşan Bayan Sema Kızılcık, Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocuklar ile ayda en az iki gün çeşitli aktiviteler ile bir araya geldiklerini hatırlatarak “Yetiştirme Yurdu’nda kalan 55 tane yavrumuz var. Trabzonspor’umuzun kalecisi ve kaptanı Tolga Zengin’i bizi kırmayıp davetimize katıldığı için teşekkür ediyoruz” dedi. 

Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocukların sıkıntılarını çözmeye, taleplerini yerine getirmeye çalıştığını ifade eden Bayan Kızılcık, “Trabzon’da Yetiştirme Yurtlarında kalan çocuklarımızın hepsiyle tek tek iletişimim var. Onlar için neler yapmam gerektiğini her seferde soruyorum. Çocuklarımız mektuplarla bana bilgi veriyorlar. Bizde bu doğrultuda çocuklarımızın ihtiyaçlarını çözmeye çalışıyoruz. Evdeki çocuklarım kadar, bu çocuklar üzerinde de benim sorumluluğum olduğunu düşünüyorum. Burada gördüğünüz çocukların ileride her biri çok önemli görevler üstleneceğine inanıyorum” diye konuştu.
Öte yandan yemeğe Bayan Kızılcık’ın yanı sıra Trabzon Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk, Trabzon Vali Yardımcısı Aziz Mercan’ın eşi Suna Mercan, Türk Anneler Derneği Trabzon Şube Başkanı Ziynet Şener ile Yetiştirme Yurdu’nda kalan öğrenciler katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN DİĞER SAYFALARA GEÇİNİZ...

tolga1.jpg

tolga2.jpg

tolga3.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler