Kaka'ya rekor teklif

İtalya Başbakanı ve AC Milan'ın başkanı Silvio Berlusconi'nin televizyon şirketi olan Mediaset'in iddiasına göre, Gary Cook başkanlığındaki Manchester City yetkilileri, Kaka'nın transferini konuşmak için dün İtalya'ya geldi. Brezilyalı futbolcu için AC Mi

Kaka'ya rekor teklif

İtalya Başbakanı ve AC Milan'ın başkanı Silvio Berlusconi'nin televizyon şirketi olan Mediaset'in iddiasına göre, Gary Cook başkanlığındaki Manchester City yetkilileri, Kaka'nın transferini konuşmak için dün İtalya'ya geldi.

Brezilyalı futbolcu için AC Milan'a 100 milyon avro teklifte bulunulduğunu belirten Mediaset yetkilileri, Kaka'ya da her sezon için 15 milyon avro ödeneceğini ifade ettiler.

AC Milan, konuya ilişkin bir açıklama yapmaktan çekinirken, dün Berlusconi, Kaka'nın AC Milan'da kalmasından umutlu olduğunu söylemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor