Kafkastan İhale Açıklaması

Trabzonsor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, İstanbul Kartal'da yer alan benzin istasyonu için 4 firma arasında 16 Ağustos Perşembe günü açık attırma suretiyle bir ihale yapılacağını açıkladı.İstanbul Kartal İlçesi'nde bulunan benzin istasyonu için gelen tekli

Kafkastan İhale Açıklaması


Trabzonsor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, İstanbul Kartal'da yer alan benzin istasyonu için 4 firma arasında 16 Ağustos Perşembe günü açık attırma suretiyle bir ihale yapılacağını açıkladı.

İstanbul Kartal İlçesi'nde bulunan benzin istasyonu için gelen tekliflerin bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında değerlendirildiğini belirten Kafkas, “Kulübümüzün Denetleme Kurulu'yla birlikte teklif zarfları açıldı. En fazla teklif veren 4 firma önümüzdeki Perşembe günü yine saat 14.00'de kulübümüzde açık arttırmayla ihalenin ikinci aşamasına katılacak. İhalenin açılış bedeli 8 milyon 175 bin dolar artı KDV'dir. Katılacak olan firmalar da Shell, Opet, Petrol Ofisi ve Total'dir. Bu firmalar yüzde 3 geçici teminat mektubunu hazırlayarak perşembe günü ihaleye katılacaktırlar” dedi.

İhalenin iki aşamada gerçekleştirileceğini kaydeden Kafkas, “Perşembe günü yapılacak açık arttırmalı ihalede hangi bayrak altında istasyonun yapılacağı belirlenecek. Ondan sonra işletmesi tekrar ihaleye çıkarılacak. Bu ihalede istasyonun 16 yıl boyunca işletmesini yapacak firma belirlenecek. Sadece bayrak ihalesini kazanan firmanın şartnamesine uygun firmalar bu arttırmaya katılacak. Amacımız Trabzonspor'a kalıcı gelir sağlayan bir tesis oluşturmak. 9 yıldır bu tesisi Trabzonspor'a kazandırmak için çalışan tüm eski yöneticilerimize ve 18 aylık görev süremiz içinde büyük gayretler göstererek işi bu aşamaya getiren Başkanımız Nuri Albayrak'a yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor