Kafkas"ın Trabzonspor sevgisi

Karabükspor'un Trabzonspor'u 3-0 yendiği karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas kendisine yöneltilen eski Trabzonspor ile yenisinin arasındaki fark nedir sorusuna, Trabzon'un yuvası olduğunu söyleyer

Kafkas"ın Trabzonspor sevgisi

Karabükspor'un Trabzonspor'u 3-0 yendiği karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas kendisine yöneltilen eski Trabzonspor ile yenisinin arasındaki fark nedir sorusuna, Trabzon'un yuvası olduğunu söyleyerek "beni takımdan uzaklaştırabilirler ama camiadan hiç kimsenin beni uzaklaştırmaya gücü yetmez" dedi.

İşte Başarılı teknik adamın kendisine sorulan "eski Trabzonspor ile yenisinin farkı" sorusuna verdiği cevap:

"Eski, benim için doğru bir kelime değil. Orası benim evim, yuvam. Benim ailem Trabzonlu. Ben ayrıldığım zaman, 'Bizi ancak takımdan uzaklaştırırlar, camiadan hiç kimsenin uzaklaştırmaya gücü yetmez' demiştim.

Benim bir şekilde ayrılmış olmam hiç önemli değil. Ben hiç kimseyle ilgili kötü duygular beslemem. Ben Trabzonspor'un her zaman iyi olmasını dilerim.

Trabzonspor önemli bir camia, Türkiye'nin en büyük camialarından biri, Anadolu'nun lideridir. Umarım tekrar toparlar ve eski günlerine dönerler. Daha ligin başı, bu köprünün altında çok sular geçecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor