Kafkas: "TS maçı kritik bir maç"

Kayserispor hafta sonu deplasman karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde devam ediyor.Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi. Düz koş

Kafkas: "TS maçı kritik bir maç"

Kayserispor hafta sonu deplasman karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde devam ediyor.

Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, pas çalışması ve taktik ağırlıklı çift kale maç ile son buldu.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Cangale ve Toledo katılmazken bu futbolcular salonda çalıştı. Sarı kart cezalı olan Cangale bu haftaki Trabzonspor deplasmanında takımdaki yerini alamayacak.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ligin bu sene oldukça zor geçtiğini belirterek, önemli bir deplasmana gideceklerini söyledi.

Gençlerbirliği maçı ile zorlu deplasman sürecine başladıklarını hatırlatan Kafkas, "Galatasaray, Beşiktaş, Eskişehir ,Trabzon, Sivas oynanabilecek en zor deplasmanlar. Bu dönem bu maçları bitirmiş olcağız. İstediğimiz sonuçları alabilirsek, ben önümüzün çok açık olacağını düşünüyorum. Trabzon maçı da bizim için kritik bir maç. Çok iyi mücadele etmemiz ve bunun yanındada gol atmamız gerekiyor. İyi oynayanın ve hak edenin kazanacağı bir maç olmasını diliyorum" dedi.

Trabzon maçının her iki takım için de zor bir maç olacağını vurgulayan Kafkas, "Trabzonspor'un içinde bulunduğu ortam oldukça gergin. Kendi saha ve seyircilerinin önünde bizi yenmek isteyeceklerdir. Bizimde bir çıkışımız var. Bunu sürdürmek isteyeceğiz. Eğer bu çıkışımızı sürdürebilirsek oradan alacağımız puan yada puanlar bize önemli katkıda bulunacak" diye konuştu.

Kayserispor'un başarılı defans oyuncusu Ali Turan ise Trabzonspor deplasmanına 3 puan için gideceklerini belirterek, "Trabzonspor'un gücünü biliyoruz. Geçen hafta Galatasaray maçında iyi bir mücadele sergilediler. Bizim için çok önemli bir maç. İyi bir çıkışımız var. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Trabzon'a 3 puan için gidiyoruz. Ligdeki yerimizi kaybetmek istemiyoruz. İnşallah puanlar ya da en azından puanla döneriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor