Kafkas: "İskoçya’ya kazanmaya gidiyoruz..."

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "İskoçya’ya kazanmaya gidiyoruz. Kazanabileceğimiz bir maç oynayacağız" dedi.

Kafkas: "İskoçya’ya kazanmaya gidiyoruz..."

Ümit Milli Futbol Takımı, 25 Mart Cuma günü İskoçya ile deplasmanda oynayacağı 2023 UEFA U21 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Eleme maçının hazırlıklarını sürdürdü.

TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nde çalışmalarına devam eden Ümit Milli Takım’da teknik direktör Tolunay Kafkas ve futbolcu Oğuz Aydın, bugün gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İlk hedeflerinin A Milli Takım’a oyuncu vermek olduğunu belirten Kafkas, "İskoçya ile oynayacağız bizim için öncelikli olan A Milli takıma oyuncu vermek. Bir çok oyuncu verdik. Türk futbolunun içinde bulunduğu genç oyuncu gelişimi ile ilgili sıkıntılar milli takımlara da yansıyor. Yunus’u milli takıma verdik, sakatlanmasa Eren de gidecekti. İskoçya’ya da kazanmaya gidiyoruz. Kazanabileceğimiz bir maç oynayacağız" diye konuştu. 

"KRİZİ FIRSATA ÇEVİRMEMİZ GEREKİYOR" 

Oyuncuların kulüplerinde gelişimlerini tamamlaması gerektiğini kaydeden Kafkas, "Bizim de burada ufak tefek katkı sunmamız lazım. Sıkıntılar fırsata çevirmemiz lazım. Artık üretmenin, genç oyunculara yatırım yapmanın zamanı. Bu krizi fırsata çevirmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor