Kafkas Doğan'a Sahip Çıktı

Bazı Trabzonsporlu yöneticiler, Ankaragücü maçının heyecanıyla Ziya Doğan'ı sert şekilde eleştirip, sistemini dahi sorgularken, basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, sağduyulu ifadelerle ortamı yumuşattı. Bordo-Mavili ekibin hocasına destek veren Karadeniz ekibini

Kafkas Doğan'a Sahip Çıktı

Bazı Trabzonsporlu yöneticiler, Ankaragücü maçının heyecanıyla Ziya Doğan'ı sert şekilde eleştirip, sistemini dahi sorgularken, basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, sağduyulu ifadelerle ortamı yumuşattı. Bordo-Mavili ekibin hocasına destek veren Karadeniz ekibinin yöneticisi, “Evet, Trabzonspor'un sergilemesi gereken oyunun uzağındayız, kabul ediyoruz.

Fakat sonuçta hocamız da bunun farkında ve çözecek olan da kendisidir” açıklamasını yaptı. Zaman zaman fikir ayrılıkları yaşanıyorsa da ortak paydalarının Trabzonspor'un başarısı olduğunu dile getiren Kafkas, gelecekten umutlu olduklarının altını çizdi.

En azından kongreye kadar Ziya Doğan ile yola devam edeceklerini belirten Bordo-Mavililer'in idarecisi sözlerini şöyle bitirdi: İstikrar yakalamak istiyoruz. Kendisine güvenerek bir kadro kurduk, o da şu anda bir sistem oturtmaya çalışıyor. Sakatlarımızın da iyileştiğini göz önünde bulundurursak alternatifler artacak. Tüm kusurları teknik ekibe bağlamak çok doğru olmaz.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler