Kafkas Çok Ağır Bir Karar

Sivasspor maçında çıkan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 5 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor'da, basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, kararı çok ağır bulduklarını söyledi.Zeyyat Kafkas, sözlerine "Neticede şeriatın kesti

Kafkas Çok Ağır Bir Karar

Sivasspor maçında çıkan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 5 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor'da, basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, kararı çok ağır bulduklarını söyledi.

Zeyyat Kafkas, sözlerine "Neticede şeriatın kestiği parmak acımaz” diyerek başlayarak, “Ağır bir karar. Trabzonspor adına çok büyük bir dezavantaj. Ortada hiçkimsenin inkar edemeyeceği bir olay var. Dolayısıyla bunun da bir cezası olmalıydı. Ama bu şekilde çok büyük olması büyük bir dezavantaj" dedi.

Disiplin Kurulunun verdiği karara saygılı olduklarını ifade eden Kafkas, “Yönetim kurulu olarak bu konuyu değerlendireceğiz. Büyük ihtimalle de Tahkim Kurulu'na başvuruda bulunacağız. Toplantıdan sonrada açıklama yapacağız. Ama Trabzonspor adına çok ağır bir karar diyebiliriz. Hoş olmayan bir görüntü verdik Trabzon'dan” diye konuştu.

Bu arada Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ve kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas'ın da yer aldığı yönetim kurulu toplantısının İstanbul'da başladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor