Kafkas: Baskı altındayız

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Karabükspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.Öncelikle maçı değerlendiren başarılı antrenör, "İki takım da güzel bir mücadele ör

Kafkas: Baskı altındayız

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Karabükspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

Öncelikle maçı değerlendiren başarılı antrenör, "İki takım da güzel bir mücadele örneği gösterdi. Maçın sonucunda da puanları paylaştık. Karabükspor, oyun anlayışını ve felfesini sahaya yansıttı. Kazansaydık iyi bir konuma gelecektik ama bu beraberlik bizi yolumuzdan saptırmadı. Önümüzde 2 zorlu maç var. Onları kazanmak istiyoruz. Bazı eksiklerimiz var onları halletmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Karabüklü taraftarların Avrupa Kupaları'na katılma isteğinin hatırlatılması üzerine bunun bası yaratmadığını ifade eden Kafkas, "Ben her gittiğim takımda taktiksel anlamda disiplinini sahaya yansıtan takımlar yaratmaya çalışıyorum. Zaten bir iş yapıyorsanız, iyi futbolcular, iyi antrenörler baskı altında çalışabilen antrenörlerdir" yorumunda bulundu.

Son olarak sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan savunma oyuncuları Larrys Mabila'nın durumunu da değerlendiren Tolunay Kafkas, "Mabiala, bizim için önemli bir oyuncu, tıpkı diğerleri gibi. Arka adalaesinde yırtık varsa 3 yada 4 maç bizimle olamayacak ama net durumunu bilmiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler