Kadro şişti, şimdi ne olacak?

Trabzonspor'da yapılan transferlerin ardından kadronun şişmesi üzerine bordo mavililerin nasıl bir yol izleyeceği belli oldu.Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, yapılan transferlerin ardından kadrodaki futbolcu sayısının arttığını belirterek, "Bu ko

Kadro şişti, şimdi ne olacak?

Trabzonspor'da yapılan transferlerin ardından kadronun şişmesi üzerine bordo mavililerin nasıl bir yol izleyeceği belli oldu.

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, yapılan transferlerin ardından kadrodaki futbolcu sayısının arttığını belirterek, "Bu konuda teknik direktörümüzün de fikirlerini alarak bazı futbolcularımızı takasta değerlendirmeyi planlıyoruz. Bu doğrultu da görüşme halinde olduğumuz kulüpler var. 1461 Trabzon’dan kadroya dahil ettiğimiz oyuncuların konumları ise farklı. Bu oyuncularımızın bir çoğunun yeni sezonda da kadroda kendilerine bir yer bulup önümüzdeki yıllarını iskeletini oluşturmalarını hedefliyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler