Kadir Keleş'in sakatlığı ciddi olabilir!

Trabzonspor’un Juventus ile oynadığı maçta sakatlanan Kadir Keleş’in sakatlığının ciddi olabileceği öğrenildi.Futbolcunun yırtık şüphesi ile MR’ının çekildiği ve bu nedenle Torku Konyaspor ile oynanacak olan maçın kadrosundan çıkartıldığı açıklandı. Kadir
Kadir Keleş'in sakatlığı ciddi olabilir!

Trabzonspor’un Juventus ile oynadığı maçta sakatlanan Kadir Keleş’in sakatlığının ciddi olabileceği öğrenildi.

Futbolcunun yırtık şüphesi ile MR’ının çekildiği ve bu nedenle Torku Konyaspor ile oynanacak olan maçın kadrosundan çıkartıldığı açıklandı. Kadir’in sakatlığının netleşmesi durumunda uzun bir süre sahalardan uzak kalabileceği belirtildi.

Kadir Keleş’in yokluğunda savunmanın solunda ise Yusuf Erdoğan veya Aykut Demir’in görev yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir