Kadıköy'de Fenerlilerden Trabzonspor'a küstah hareket!

Bu akşam oynanan F.bahçe Gaziantepspor karşılaşmasında F.bahçeliler yine kendilerinden beklenebilecek bir harekete imza attılar. Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe’nin Kadıköy’de Gaziantepspor’u konuk ettiği maç öncesi Fenerbahçeli taraftarl

Kadıköy'de Fenerlilerden Trabzonspor'a küstah hareket!

Bu akşam oynanan F.bahçe Gaziantepspor karşılaşmasında F.bahçeliler yine kendilerinden beklenebilecek bir harekete imza attılar.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe’nin Kadıköy’de Gaziantepspor’u konuk ettiği maç öncesi Fenerbahçeli taraftarlar, Trabzonspor hakkında tezahüratlarda bulunarak rakiplerine geçen hafta oynanan maçta yaşanan olaylardan ötürü bir göndermede bulundu. Maç başlamadan önce oyuncular ve hakemlerin '2 dakika düşün' adı altında yapılan prostesto duruşunda, sarı-lacivertli taraftarlar hep bir ağızdan “Trabzon kümeye” diye bağırdılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor