Juventus'un hocası Gülme Krizine Girdi video

UEFA Avrupa Ligi 2. Turu ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor’un İtalyan ekibi Juventus’a 2-0 mağlup olmasının ardından düzenlenen basın toplantısında ilginç anlar yaşandı.TÜRKİYE'DEN Mİ GELMELERİ GEREKİYOR?Türk basın mensubunun Aralık ayında İstanbul’da i

Juventus'un hocası Gülme Krizine Girdi video

UEFA Avrupa Ligi 2. Turu ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor’un İtalyan ekibi Juventus’a 2-0 mağlup olmasının ardından düzenlenen basın toplantısında ilginç anlar yaşandı.

TÜRKİYE'DEN Mİ GELMELERİ GEREKİYOR?

Türk basın mensubunun Aralık ayında İstanbul’da iki günde tamamlanan ve sarı-krımızılı takımın üstünlüğü ile sona eren mücadeleye göndermede bulunarak "Gelecek hafta Trabzon'da çok kar varmış" sorusuyla İtalyan teknik adam gülme krizine girdi. Bu esprili sorunun ardından "Umarım öyle bir şey olmaz" cevabını veren Conte, "Beni güldürmek için Türkiye'den mi gelmeleri gerekiyor?’ dedi.

Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor