Juventus otobüsüne şok saldırı!.. Allegri yaralandı!

Bologna deplasmanına karayoluyla giden Juventus takım otobüsüne stada yaklaştığı sırada saldırı yapıldığı, ilk etapta bomba şüphesi nedeniyle büyük korku yaşandığı sonrasında ise taraftarların maytap ve havai fişekli saldırı düzenlendiği anlaşıldı. Teknik

Juventus otobüsüne şok saldırı!.. Allegri yaralandı!
Bologna deplasmanına karayoluyla giden Juventus takım otobüsüne stada yaklaştığı sırada saldırı yapıldığı, ilk etapta bomba şüphesi nedeniyle büyük korku yaşandığı sonrasında ise taraftarların maytap ve havai fişekli saldırı düzenlendiği anlaşıldı.
Teknik direktör Massimiliano Allegri'nin hafif şekilde yaralandığı ama önemli bir durumunun olmadığı belirtildi.
 
İtalyan kaynaklarına göre Bologna ile oynayacağı maç için kente giden Juventus kafilesine patlayıcı madde ile saldırıldı. Maçın oynanacağı Renato Dall Ara Stadyumu'na gelen Juventus kafilesini taşıyan otobüse, rakip takım taraftarlarının el yapımı kağıt bombası attığı ifade edilirken, daha sonra yapılan incelemelerde atılan maddelerin havai fişek ve maytap olduğu ortaya çıktı.
 
Juventus Kulübü Başkanı Marotta konu ile ilgili olarak; "Bologna'da üzücü bir hadise yaşadık. Çok sayıda taraftar otobüse yaklaştı ve ne olduğunu anlayamadığımız patlayıcı maddelerle saldırdılar. Bu medeni bir hareket değil" açıklaması yaptı.
 
Serie A'da dün akşam oynanan mücadele 0-0 sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor