"Juventus kalitesini gösterdi"

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında sahasında Juventus'a 2-0 mağlup olarak Avrupa'ya veda eden Trabzonspor'da Didier Zokora mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu. İlk olarak mücadeleyi değerlendiren Fildişi Sahilli oyuncu, "Bugün Juventus'un k

"Juventus kalitesini gösterdi"

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında sahasında Juventus'a 2-0 mağlup olarak Avrupa'ya veda eden Trabzonspor'da Didier Zokora mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.
 
İlk olarak mücadeleyi değerlendiren Fildişi Sahilli oyuncu, "Bugün Juventus'un kalitesini gösterdiğini düşünüyorum. İlk maçta onları zorladık ama bu maçta işi ciddiye aldılar. Biz de onlara boş alan bıraktık ve istedikleri sonucu aldılar" ifadelerini kullandı.
 
Daha sonra bu sezon Avrupa Ligi'nde ortaya koydukları genel performansı değerlendiren Didier Zokora, "Şu ana kadar Avrupa Ligi macerasından memnunum. Elemelerde 3 rakip geçip gruplara kaldık ve grubu lider bitirdik. Juventus ile eşleşmek bizim için şansızlık oldu. Juventus gibi bir takıma elendik. Onun dışında bence iyi bir Avrupa macerası oldu" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler