Juve ve Kayseri maçı biletleri satışta

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig’de Kayserispor ve UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzon'da Juventus ile oynayacağı maçın biletleri satışa sunuldu.Buna göre Kayserispor maçı biletleri bugün sadece taraftar kart sahiplerine, biletix internet sitesi ve gişelerinde

Juve ve Kayseri maçı biletleri satışta

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig’de Kayserispor ve UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzon'da Juventus ile oynayacağı maçın biletleri satışa sunuldu.

Buna göre Kayserispor maçı biletleri bugün sadece taraftar kart sahiplerine, biletix internet sitesi ve gişelerinden, Juventus maçı biletleri ise sadece biletix internet sitesinden satılmaya başladı. Juventus maçı biletlerinin gişe satışına Kayserispor maçı sonrasında başlanacak.

Kayserispor maçı için bilet fiyatları:

KALE ARKASI: 10.00.-TL
MARATON: 20.00.-TL
KAPALI KENAR (A-D-E-H): 50.00.-TL
KAPALI ORTA (B-C-F-G): 60.00.-TL
VIP: 150.00.-TL
VIP ÖZEL Sıra A ve B: 2000-TL
VIP ÖZEL Sıra C-I: 300-TL

VIP ÖZEL A ve B sırasından alınacak biletlere fatura kesileceğinden bu biletler sadece stadyum önündeki biletix gişelerinden satılacak.

Juventus maçı bilet fiyatları:

KALE ARKASI: 10.00.-TL
MARATON: 30.00.-TL
KAPALI KENAR (A-D-E-H): 50.00.-TL
KAPALI ORTA (B-C-F-G): 75.00.-TL
VIP: 200.00.-TL
VIP ÖZEL: 1000.00.-TL
MİSAFİR SEYİRCİ TRİBÜNÜ: 30.00.- TL

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor