Juve ilk kez geliyor

Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda bugüne kadar birçok dünya devini ağırlarken, ilk kez Juventus'u konuk edecek.İtalya'da oynanan ilk maçta rakibine 2-0 mağlup olmasına rağmen, oynadığı futbolla büyük bir beğeni kazanan bordo-mavililer, İtalya de

Juve ilk kez geliyor

Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda bugüne kadar birçok dünya devini ağırlarken, ilk kez Juventus'u konuk edecek.

İtalya'da oynanan ilk maçta rakibine 2-0 mağlup olmasına rağmen, oynadığı futbolla büyük bir beğeni kazanan bordo-mavililer, İtalya devini ülkesine eli boş göndermeyi amaçlıyor.

Bugün kadar İtalya takımlarıyla 13 kez karşılaşan Trabzonspor, Avrupa arenasında İtalyan rakiplerinden ikişer kez İnter ve Lazio, birer kez de Cagliari ve Perugia ile eşleşti. Karadeniz ekibi, İtalyan takımlarıyla yaptığı toplam 13 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

İtalya deplasmanındaki 7 maçta ise 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde eden bordo-mavili takım, özellikle 2011-2012 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Liginde İnter deplasmanında maçı 1-0 kazanarak adından söz ettirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor