Junuzovic'ten flaş karar!

Trabzonspor'un gündemindeki isimlerden Junuzovic kariyeri için önemli bir karar aldı

Junuzovic'ten flaş karar!
Trabzonspor’un transfer gündeminde yer alan isimlerden biri olan Zlatko Junozovic, Milli Takım kariyerinin sonlandırma kararı aldı. 

Almanya’da Werder Bremen forması giyen 30 yaşındaki futbolcu, ”Avusturya Futbol Federasyonu’ndan, bundan böyle beni kadroya almamalarını istedim. 10 yılı aşkın bir süreden sonra milli takım kariyerini bitirmem gerektiğini düşündüm. Doğru zaman geldi. Gelecekte ailemle de daha fazla vakit geçirme fikrim vardı.” ifadelerini kullandı. 

“Bu yolun ne kadar zorlu olduğunu unutmayacağım” diyen Junuzovic, ülkesini milli forma ile temsil etmekten her zaman gurur duyduğunu ve unutulmaz birçok anı yaşadığını da sözlerine ekledi. 

Zlatko Junuzovic, Bundesliga’da bu sezon Werder Bremen formasıyla 1 maç oynadı. Junuzovic, Avusturya Milli Takımı formasıyla 55 maçta 7 gol kaydetti.

Öte yandan Avusturya Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda yer almış ve 15 puan toplayarak 4.sırada kalmıştı. 

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor