Jimmy Trabzonspor için ne dedi?

Son günlerde adı Trabzonsporla anılan G.Birliği’nin sol kanat ve orta saha oyuncusu Jimmy Durmaz transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu Trabzonspor büyük bir kulüp G.Birliği ile bir yıl daha sözleşmesinin olduğuna değinen yıldız futbolcu, adının F.Bahç

Jimmy Trabzonspor için ne dedi?
Son günlerde adı Trabzonsporla anılan G.Birliği’nin sol kanat ve orta saha oyuncusu Jimmy Durmaz transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu
 
Trabzonspor büyük bir kulüp
 
G.Birliği ile bir yıl daha sözleşmesinin olduğuna değinen yıldız futbolcu, adının F.Bahçe, Kasımpaşa ve Trabzonspor’la anılmasından mutluluk duyduğunu şu anda İsveç Milli Takım kampında olduğundan transferi hakkında fazla bilgisinin olmadığını ancak İstanbul'da forma giymek istediğini söyledi.
 
Durmaz, son günlerde adının Trabzonspor ile de anıldığını duyunca Trabzonspor’da büyük ve iyi bir kulüp ifadesini kullanırken, G.Birliği başkanı İlhan Cavcav’ın vereceği kararın önemli olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor