Jefferson makas yedi!!!

Brezilyalı kaleci 8. hafta yedek bırakıldıktan Tolga'nın sakatlanmasının ardından Kayserispor maçında kaleye geçti. Jefferson bu maçta başarılı bir performans sergilerken Manisa'da hayal kırıklığı yarattı.Fortis Türkiye kupasında deplasmanda Manisaspor il
Jefferson makas yedi!!!

Brezilyalı kaleci 8. hafta yedek bırakıldıktan Tolga'nın sakatlanmasının ardından Kayserispor maçında kaleye geçti. Jefferson bu maçta başarılı bir performans sergilerken Manisa'da hayal kırıklığı yarattı.

Fortis Türkiye kupasında deplasmanda Manisaspor ile oynana maçta Trabzonspor 3-0 mağlup olurken Jefferson'a yediği 3. hatalı gol pahalıya patladı.Yanal Ankarsopor maçında kaleyi Ahmet'e teslim ederken Jefferson yine kulübeye mahkum oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir