Jebrin’le yollar ayrıldı mı?

Yeni sezon transfer planlamalarını sürdüren Trabzonspor , TFF’nin 5+3 yabancı oyuncu kısıtlamasının ardından eldeki verim alamadığı yabancı futbolcularla yollarını ayıracak.Toplam 10 yabancı futbolcuyla sözleşmesi bulunan Trabzonspor’da  sezonu 1461 Trabz

Jebrin’le yollar ayrıldı mı?

Yeni sezon transfer planlamalarını sürdüren Trabzonspor , TFF’nin 5+3 yabancı oyuncu kısıtlamasının ardından eldeki verim alamadığı yabancı futbolcularla yollarını ayıracak.

Toplam 10 yabancı futbolcuyla sözleşmesi bulunan Trabzonspor’da  sezonu 1461 Trabzon’da kiralık olarak geçiren Torric Jebrin’in de geleceği merakla bekleniyor.

Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre ; Bir kaç gündür sözleşmesinin feshedildiği iddia edilen Jebrin için henüz böyle bir girişim yapılmadı. Ancak 1461 Trabzon’da oynamak istemeyen Ganalı oyuncunun Trabzonspor’da da şans bulamayacağını düşündüğü için ayrılmak istediği öğrenildi. Yabancı kontenjanını minimuma indirmek isteyen bordo mavili ekibin de gelecek günlerde Jebrin’le görüşerek  yolların ayrılacağı bildirildi.

Öte yandan Jebrin’in PTT 1. Lig’inden bazı talipleri olduğu belirtilirken Gana basını ise genç oyuncun  sözleşmesini feshettikten sonra eski kulübü olan Accra Hearts’e döneceğini iddia etti.

Haber: Doğan Alayoğlu / Haber61.net

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler