Jebrin'den şok eden açıklama!

Bucaspor'un Trabzonspor'dan transfer etmek istediği eski futbolcusu 23 syaşındaki Torric Jebrin'in ülkesinde yaptığı açıklamalar şoke etti.Ganalı orta saha oyuncusu, ghanasoccernet isimli internet sitesine verdiği röportajda Bucaspor'un kendisini resmen i

Jebrin'den şok eden açıklama!

Bucaspor'un Trabzonspor'dan transfer etmek istediği eski futbolcusu 23 syaşındaki Torric Jebrin'in ülkesinde yaptığı açıklamalar şoke etti.

Ganalı orta saha oyuncusu, ghanasoccernet isimli internet sitesine verdiği röportajda Bucaspor'un kendisini resmen istediğini, ancak mevcut şartlarda transferin gerçekleşmeyebileceğini belirtti, "Bucaspor beni istiyor. Ancak yaptıkları teklifi benim ve menajerimin kabul etmesi mümkün değil" dedi.

Jebrin'in açıklamalarıyla sarsılan yönetim ise Ganalı oyuncuyla kesin olarak anlaşma sağlandığını tekrarladı. Asbaşkan Adil Demir, transferde sorun olmadığını öne sürdü, "Neden böyle konuştuğuna biz de anlam veremedik. Gana'da gelen haberlerin gerçek dışı olduğuna inanıyoruz. Jebrin ve menajeriyle her konuda el sıkıştık. Önümüzdeki hafta İzmir'e gelip imza atmasını bekliyoruz. Taraftarımızın bu tür haberlere itibar etmemesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor