Janko resti çekti!

Trabzonspor’un bu sezon kadrosuna düşünmediği ve forma giydiği 2 yılda 3.5 Milyon Euro’ya yakın bir para alıp, hiçbir katkı yapamayan Marc Janko, Trabzonspor yönetimine resti çekti.Trabzonspor’un Türkiye’den bazı takımlarla Janko için dirsek temasında old

Janko resti çekti!

Trabzonspor’un bu sezon kadrosuna düşünmediği ve forma giydiği 2 yılda 3.5 Milyon Euro’ya yakın bir para alıp, hiçbir katkı yapamayan Marc Janko, Trabzonspor yönetimine resti çekti.

Trabzonspor’un Türkiye’den bazı takımlarla Janko için dirsek temasında olduğunu duyan Janko, Trabzonspor yetkilileri ile bir görüşme yaptı.

Marc Janko, Trabzonspor yetkilileri ile yaptığı görüşmede, “Ben Türkiye’de Trabzonspor’dan başka bir takımda oynamam. Beni boşuna başka takımlara pazarlamayın. Avrupa’dan teklif gelirse giderim. Türkiye’de başka takıma gitmem kariyerimi etkiler” diyerek bordo mavili kulübü iyice zora soktu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor