Jaja'dan Alanzinho'ya mesaj var

Brezilyalı futbolcu Jaja, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ahli takımından eski takım arkadaşı Alanzinho'ya mesaj gönderdi.Jaja."Trabzonspor formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynamak çok farklı olurdu.Brezilyalı futbolcu Jaja, Birleşik Arap Emirlikleri'nin

Jaja'dan Alanzinho'ya mesaj var

Brezilyalı futbolcu Jaja, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ahli takımından eski takım arkadaşı Alanzinho'ya mesaj gönderdi.Jaja."Trabzonspor formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynamak çok farklı olurdu.

Brezilyalı futbolcu Jaja, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ahli takımından eski takım arkadaşı Alanzinho'ya mesaj gönderdi. Jaja: "Trabzonspor formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynamak çok farklı olurdu. Keşke kalsaydım" dedi.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla başarılı bir performans sergilemesine karşın özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ve sezon sonunda Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ahli takımına transfer olan Jaja, eski takım arkadaşı Alanzinho'yu aradı. Vatandaşıyla bir süre görüşen Jaja'nın, "Burada mutluyum, futbolumu oynuyorum, bunun dışında hayatımı yaşıyorum. Ama Şampiyonlar Ligi'nde de oynamayı çok isterdim. Keşke orada kalsaydım. Trabzonspor formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynamak çok farklı olurdu. Umarım başarılı olursunuz. İnter maçındaki zaferinizle bende burada mutlu oldum" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler