Jaja: "Trabzon'daki ortam süper"

Trabzonspor’un  Brezilyalı futbolcusu Jaja, kulüpteki ortamın çok iyi olduğunu söyledi. Jaja, Trabzonspor'da başarılı olmak için her fırsatın bulunduğunu belirterek, "Size sadece çıkıp sahada işinizi yapmak kalıyor. Gerek ekonomik, gerekse diğer anlamlard

Jaja: "Trabzon'daki ortam süper"

Trabzonspor’un  Brezilyalı futbolcusu Jaja, kulüpteki ortamın çok iyi olduğunu söyledi. Jaja, Trabzonspor'da başarılı olmak için her fırsatın bulunduğunu belirterek, "Size sadece çıkıp sahada işinizi yapmak kalıyor. Gerek ekonomik, gerekse diğer anlamlarda verilen her sözün tutulduğunu söyleyebilirim. Şehirde de gezme fırsatı bulduğumda Trabzonspor'un büyüklüğünün daha iyi farkına varabiliyorum. Burası futbolla yatıp, kalkan bir yer. Dünya'da böyle başka bir şehir var mı bilmiyorum. Ama takıma bu kadar bağlı başka bir taraftar topluluğu görmediğimden eminim" dedi.

"ÖZEL HAYATIMLA DEĞİL, YAPTIĞIM İŞLE GÜNDEME GELMEK İSTİYORUM"

Jaja, geldiği ilk günden itibaren hiç yabancılık çekmediğini de ifade ederek, "Alanzinho'nun benden önce Trabzon'a gelmiş olması büyük bir şanstı. Onun sayesinde takıma daha iyi adapte sağladım. Özel hayatımın zaman zaman gündeme gelmesi beni üzüyor. Çünkü ben yaptığım işlerle gündeme gelmek istiyorum. Şampiyonluk yarışından hiç kopmayacağımızı ve sonuna kadar bunun peşinde olacağımızı söyleyeyim. Ben de yapacağım katkılarla bu yarışın içerisinde olmak istiyorum. Umarım biz hep kazanırız ve rakibimiz kaybeder" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor