Jaja hayal kırıklığı yarattı!

Trabzonspor taraftarının çok istediği ve geçen yıl bir türlü gerçekleşmeyen Jaja transferi sonrası Bordo Mavi renklere gönül verenlerin üzülmesinin ardından tam bir yıl geçti. Jaja, küme düşen Kayserispor'a transfer oldu. Orada varlık gösteremeyen Jaja, t

Jaja hayal kırıklığı yarattı!

Trabzonspor taraftarının çok istediği ve geçen yıl bir türlü gerçekleşmeyen Jaja transferi sonrası Bordo Mavi renklere gönül verenlerin üzülmesinin ardından tam bir yıl geçti. Jaja, küme düşen Kayserispor'a transfer oldu. Orada varlık gösteremeyen Jaja, tamamen hayal kırıklığına neden oldu. Trabzonspor'a transfer edilemedi diye bir çok yerde eleştirilen Trabzonspor yönetimi belki de yanlışlıkla iyi bir hamle yaptı.

Kayserispor'a Jaja'yı transfer eden Süleyman Hurma, " Jaja'yı alırken acayip mutlu olmuştum. Bu adam Trabzon'da 30 maç oynadı, 16 gol attı, 16 asist yaptı.

Galatasaraylı Selçuk ve Burak ile konuşun, 'dünyada birlikte oynadığınız en iyi 10 numara kim diye sorun' size açık ara Jaja diyeceklerdir.  Alex de 'Jaja Türkiye'deki en iyi yabancı oyuncu" demişti. Ama çok sakatlandı, verim alamadık.

Bugün pişmanım diyebilirim, bu kolay olabilir ama o gün onu almak için canım çıkmıştı. Tabii bunu öngörmek mümkün değil. Biz oyuncuyu geçmişte yaptıklarına bakarak transfer ederiz. Jaja'nın da çok iyi bir geçmiş performansı vardı."ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor