Jabi'de son karar ne verildi?

Trabzonspor'da sezon başında kadrosuna alınmayan ve kulüp bulana kadar takımdan ayrı çalışmasına karar verilen Gine'li oyuncu Jabi'ye af yolu kapandı. Teknik Direktör Ersun Yanal, kadro dışı tutulan Erdinç Yavuz, Hasan Üçüncü ve Jabi'yi kadroya almayacağı

Jabi'de son karar ne verildi?
Trabzonspor'da sezon başında kadrosuna alınmayan ve kulüp bulana kadar takımdan ayrı çalışmasına karar verilen Gine'li oyuncu Jabi'ye af yolu kapandı.

Teknik Direktör Ersun Yanal, kadro dışı tutulan Erdinç Yavuz, Hasan Üçüncü ve Jabi'yi kadroya almayacağı raporunu yönetime verirken, bu futbolcuların başka kulüplerde futbol oynamalarının faydalı olabileceğine dikkat çekti.

Bu arada 1 Eylül'e kadar hiç bir kulübe gidemeyen oyuncuların devre arası transferi dönemine kadar yine takımdan ayrı çalışacakları belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler