"İzlemeye devam edin"

Halilhodzic ile yıldızı bir türlü barışmayan golcü oyuncu Oscar Cardozo, Konya maçında ki golleri ile  kendine yeni bir sayfa açtı. İşinin gol atmak olduğunu ve görev verildiği zaman bunun için mücadele ettiğini söyleyen Cardozo, “Ben takımın bir parçasıy

"İzlemeye devam edin"
Halilhodzic ile yıldızı bir türlü barışmayan golcü oyuncu Oscar Cardozo, Konya maçında ki golleri ile  kendine yeni bir sayfa açtı. İşinin gol atmak olduğunu ve görev verildiği zaman bunun için mücadele ettiğini söyleyen Cardozo, “Ben takımın bir parçasıyım. Görev verildiği zaman da işimi yapmak için mücadele ediyorum” dedi.
 
İyi ve kaliteli bir oyuncu topluluğuna sahip olduklarını da belirten Cardozo, “Yoğun maç temposunun ardından gelen Milli ara bizim için de çok iyi olacak. Yeni hocanın bizi, bizim de onu tanımamız açısından bu aranın bize olumlu yansımaları olacak” diye konuştu. Cardozo, ligde çıkışa geçmeleri gerektiğini de söylerken, “Beklentileri ve hedefleri biliyoruz. Onun için seri galibiyetlere başmalıyız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler