İyi oynayan, hak eden kazansın

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak olan Ofspor'da kulüp başkanı Ercan Saral, ''İyi oynayan, hak eden kazansın'' dedi. Saral, yaptığı açıklamada, takım olarak iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, ''Bu çıkışımızı sürdü

İyi oynayan, hak eden kazansın

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak olan Ofspor'da kulüp başkanı Ercan Saral, ''İyi oynayan, hak eden kazansın'' dedi.

Saral, yaptığı açıklamada, takım olarak iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, ''Bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. İyi bir takım kurduk, ligde de bir maç eksikle 2. sırada yer alıyoruz'' diye konuştu.

Önlerinde Akçaabat Sebatspor maçı olduğunu ifade eden Saral, şöyle devam etti:
''Her şeyden önemlisi iki Trabzon takımı karşı karşıya gelecek. İyi oynayan, hak eden kazansın. Akçaabat Sebatspor yenebilir, berabere kalabiliriz, biz de kazanabiliriz ama hak eden kazansın'' dedi.

Bir sonraki hafta ise Tokatspor ile karşılaşacaklarını dile getiren Saral, ''Bu maçı da şimdiden düşünüyoruz. Çünkü lider takıma karşı oynayacağız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor