"İyi ki bu yönetimle yola devam etmedim"

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan ve ilk yönetim kurulu toplantısı sonrası istifa eden Osman İlyas "Verilmiş sadakam varmış. İyi ki bu yönetimle yola devam etmedim. Bugün gelinen tablonun içinde olmak istemezdim. Allah'ın

"İyi ki bu yönetimle yola devam etmedim"

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan ve ilk yönetim kurulu toplantısı sonrası istifa eden Osman İlyas "Verilmiş sadakam varmış. İyi ki bu yönetimle yola devam etmedim. Bugün gelinen tablonun içinde olmak istemezdim. Allah'ın sevgili kuluymuşum" dedi.

Yönetimin yerlinin yerlisi mantığıyla yola çıktığını hatırlatan İlyas, " Fakat takımda yerli kalmadı. Son kalanları da kadro dışı bıraktılar. Bu yerlinin yerlisi değil hazırcılığın hazırcılığı olur. Trabzonspor'u daha kötü günler bekliyor. Gelinen noktada borç yüzde yüz artmış. Azaltacakları yerde arttırmışlar" şeklinde ifadeler kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor