İtalya'ya boyun eğdik!

Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenen ve 4 Temmuz'a kadar sürecek oyunlarda en iyi 4 takımın yer aldığı (A) Grubu'nda mücadele eden Türk takımı devreyi 7-6 önde tamamladığı maçı 27-20 kazanan taraf oldu. 13'er dakikalık iki devreden oluşan müsabakayı

İtalya'ya boyun eğdik!

Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenen ve 4 Temmuz'a kadar sürecek oyunlarda en iyi 4 takımın yer aldığı (A) Grubu'nda mücadele eden Türk takımı devreyi 7-6 önde tamamladığı maçı 27-20 kazanan taraf oldu. 13'er dakikalık iki devreden oluşan müsabakayı farklı kazanan Türk ekibi, grupta Almanya, İtalya ve Porto Riko ile mücadele ediyor.

Öte yandan, Türkiye Özel Sporcular Derneği (TÖSSED) Başkanı Ali Ağaoğlu, yönetici, antrenör ve sporcularla birlikte Yunanistan'ın tarihi antik kentlerinden Akropolis'i gezdi. Sporcularla birlikte sohbet eden Ağaoğlu, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

''Gerçekten güzel bir açılış oldu. Sporcularımız Türkiye'yi güzel temsil etti. Moral olsun diye bugün de Akropolis'i gezdik. Çocukların sorularından şunu öğrendik ki, spor sayesinde özgüvenlerini kazanmışlar. Eminim ki iyi sonuçlar alacaklar. Önemli olan iyi sonuç almaları değil, ayakta durmalarını önemsiyorum. İlgili ve soru soruyorlar. Spor sayesinde güvenleri artırıyor, etrafa, dünyaya ilgileri artırıyor. En önemli sonuç bu diye düşünüyorum.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler