İtalya'dan Terim'e büyük jest!

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e büyük onur. ALS hastalığına yakalanan futbolcuları Borgonova için yardım maçı düzenleyen Fiorentina ve Milan kulüpleri, Fatih Terim'i bu anlamlı gecede iki takımın da başında görmek istediklerini belirttiler v

İtalya'dan Terim'e büyük jest!
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e büyük onur. ALS hastalığına yakalanan futbolcuları Borgonova için yardım maçı düzenleyen Fiorentina ve Milan kulüpleri, Fatih Terim'i bu anlamlı gecede iki takımın da başında görmek istediklerini belirttiler ve İtalya'ya davet ettiler.

Sabah'a göre; 8 Ekim Çarşamba günü TSİ 21:30'da Floransa'da Artemio Franchi Stadı'nda oynanacak ve tüm geliri hastalarına destek için Borgonovo'ya kalacak olan yardım maçının ilk yarısında Milan ve Fiorentina'nın bu sezon kadrosunda yer alan isimler forma giyecek. İkinci yarıda ise iki kulüp tarihine damga vurmuş dünyaca ünlü yıldızlar sahne alacak.

Bosna Hersek ile 11 Ekim'de oynanacak 2010 Dünya Kupası grup eleme maçı öncesinde aldığı bu davetin çok anlamlı olduğunu belirten Fatih Terim, "Ülkem ve benim için büyük onur. Çalıştırdığım iki kulübün de birer devre başında olacağım. Böyle hayırlı organizasyonlarda bulunmak bir insanlık görevidir. Önümüzde önemli bir Bosna maçı var ancak bu davete katılmaya söz verdim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor