İtalya Trabzonspor'u konuşuyor

-Haber61-UEFA Avrupa Ligi 2. turunda İtalyan ekibi Napoli ile sahasında karşılaşacak olan Trabzonspor İtalya basını tarafından mercek altına alındı.61.dakika şovunda Trabzon şehrinin tarihine, Trabzonspor'un son durumundan geçmişine kadar bir çok konuyu i

İtalya Trabzonspor'u konuşuyor

-Haber61-

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda İtalyan ekibi Napoli ile sahasında karşılaşacak olan Trabzonspor İtalya basını tarafından mercek altına alındı.

61.dakika şovunda Trabzon şehrinin tarihine, Trabzonspor'un son durumundan geçmişine kadar bir çok konuyu inceleyen İtalyan basını bordo mavili ekibi yakından tanıtmaya çalışıyor.

Yapılan haberlerde Trabzon şehrinin tarihi, kültürel yapısının yanında sporun kalbi olduğu belirtilirken Trabzonsporlu taraftarların Avrupa ve lig maçları farketmezsizin yaptığı 61. dakika şovunu videolarla takipçileriyle buluşturdu. 61. dakika şovunun Trabzon için çok büyük anlamı olduğu belirtilen haberlerde bu şovun 1461 yılında Trabzon'un Osmanlı tarafından fethedilmesinden ötürü tarihten esinlenildiği yazıldı. Taraftarla ilgili son olarak Napoli'yi Avni Aker'de oldukça baskı altına alabileceği belirtildi

1-219.jpg

Trabzonspor'un sergilediği performansı yakından izleyen İtalyanlar özellikle Cardozo, Mehmet Ekici ve Constant'a dikkat edilmesi gerektiğine dikkat çekti. Sezon başında Halilhodzic'in takımına başına geldiği ve sezon içerisinde ayrıldığı bilgisi basında yer alırken Boşnak teknik adamın yerine gelen Ersun Yanal'dan ise "Bilge adam" şeklinde bahsedildi.

2-072.jpg

Haber: Doğan Alayoğlu/Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor